⚽ GNSK ⚽

Afgelopen weekend heeft het GNSK in Rotterdam plaatsgevonden en Totelos representeerde Eindhoven met twee teams! ⚽️ Na twee dagen voetbal op hoog niveau was er op de derde dag een halve finale tussen Eindhoven Team 1 en Eindhoven Team 2 die uiteindelijk in de laatste minuut verrassend werd gewonnen door Team 2. In de wedstrijden hierna won Team 1 de verliezers finale van Delft en won Team 2 tegen alle verwachtingen in een bloedstollende finale in de laatste minuut van de verlenging met 3-2 van Amsterdam. Waardoor zaalvoetballend Eindhoven het GNSK eindigde met knappe gouden en bronzen medailles!🥇🥉 Beide teams gefeliciteerd en veel succes volgend jaar op het ESK!